GDPR

A Termék cseréje

Tudjuk: ruhát, cipőt vásárolni anélkül, hogy felpróbálná kockázatos vállalkozás. Ezért segítünk: ha az Ön által megrendelt cipő nem felel meg Önnek, az első cserét díjmentesen is kérheti!
Mit kell tennie a díjmentes* cseréhez?

1.) A termék átvételét követő nap 23:59:59 óráig jelezze csere iránti igényét e-mailben a fashionoutlet@xbx.hu címen az alábbi adatok beküldésével (ezeket az adatokat megtalálja a csomagban kapott számlán):

A megrendelés azonosítószáma (# jellel kezdődő számsor): 
A kapott számla sorszáma: XBX1-SZ-
A vevő neve (a számlán szereplő név): 
A visszaküldendő tétel sorszáma a számlán (1-es, 2-es, stb):

2.) Csomagolja be a cipőt az eredeti dobozába úgy, ahogyan átvette: a cipők tömését, tartozékait helyezze vissza, és a fűzőt/pántokat/cipzárt/tépőzárat állítsa vissza a felvétel előtti állapotúra.**
A cipős dobozt burkolja be csomagolópapírba, és zárja le a csomagot. A termék dobozát leragasztani szigorúan tilos, mert nem távolítható el sérülés nélkül a ragasztószalag, így megrongálja a terméket. Kérjük, hogy címzést, feliratot se helyezzen el közvetlenül a dobozon!***

3.) Várja meg az e-mailben visszaérkező csere engedélyt a benne található cserekuponnal.

4.) A webáruházban válassza ki a cipőt, amire cserélni szeretne és tegye a kosárba. A pénztárnál írja be a csere engedélyben található kuponkódot, így a korábbi cipő értékét az árból jóváírjuk.

5.) Várja meg a futárszolgálat jelentkezését és ha kell, egyeztesse az átvétel helyét és idejét (az értesítő emailben/sms-ben benne lesz a csomagszám, amelyre hivatkjozni tud).

6.) A futárnak adja át a becsomagolt terméket és vegye át a kért új terméket.


*: az ingyenes cserét megrendelésenként egy alkalommal tudjuk biztosítani, abban az esetben, ha az igényét a fent megadott időpontig jelzi. A határidő lejárta után is van módja cserét kérni, a Szállítás, Fizetés menüpontban leírtak szerint!

**: amennyiben a cipő állapota az átvétel óta megváltozott (kifogástalan állapotú cipő megsérült vagy sérült cipőn új sérülés keletkezett) nem vállaljuk a cipő cseréjét. Ebben az esetben a cipőt Ön a feladási bizonylat bemutatásával telephelyünkön átveheti, vagy kérheti az ismételt kiszállítást a mindenkori kiszállítási árainkon. Az át nem vett sérült cipőket cégünk 30 napig őrzi.

***: Amennyiben a doboz sérült vagy a dobozra írás, rajz vagy ragasztó/címke kerül a terméket új dobozba kell csomagolnunk. Ilyen esetben az újracsomagolásáért nettó 1400.-Ft-ot számítunk fel.
Az ingyenes termékcsere és a díjmentes futárszolgálat szolgáltatásunk feltétele, hogy Ön megvásárolja a terméket és azt 15 napig megtartsa. Amennyiben Ön a termék vásárlásától eláll a szállítás költségét felszámítjuk, a visszatérítendő összegből levonjuk. (Ld. szállítási árak)

Ízelítő márkáinkból

Összes márka

Partnereink

Partnereink